Let's Pray For Gaza

Assalamualaikum w.b.t

Hi buddies ! KFINE ,malas nak intro panjang-panjang sebab kita semua dah tahu kan pasal Peperangan di Gaza .Seriously ,Hanum updates belog kali ni sememangnya khas untuk diaorang semua .Hanum nak bagi semangat kepada Umat Islam sana berjuang untuk menegakkan keadilan yang benar .Bile Hanum online Facebook or Twitter ramai yang berdoa agar peperangan di sana cepat beransur .Amin :') Hanum memang berharap agar peperangan tu cepat beransur sebab Hanum tak sanggup nak tengok or dengar pasal Umat Islam dibunuh ,ditindas dan sebagainya .

Kita semua sini sentiasa berdoa kesejahteraan korang semua .InsyaALLAH peperangan tu beransur .Tapi dalam diam-diam kita berdoa ada jugak Hamba Allah ni boleh buat lawak time semua orang tengah berasa takut dan sedih tapi dia boleh pulak buat lawak bodoh untuk mencari publisiti murahan atau nak suruh orang gelak ? Mujur Hanum tak print screen sebab tak nak aibkan orang tapi Hanum cuma nak tunjuk tidak kepuasan hati Hanum sebab dia senang lenang bash Umat Islam tanpa rase segan langsung !!?

To awak ,tak payah nak cari publisiti murahan dengan bash Rosmah yang boleh lawan peperangan di Gaza tu .Semua orang tahu yang rambut dia besar tapi tak semestinya dengan rambut dia tu boleh depend Israel .Nak cakap awak tak pergi sekolah sememangnya tidak la .Nak cakap akal awak cetek tapi Hanum sememangnya tak nak bash sesiapa .Hanum tahu batas dosa lagi setakat ni .Baik awak doa banyak-banyak supaya Umat Islam tak ditindas :') Mana tahu dengan berkat kita semua ,Allah swt makbulkan doa kita semua .Allahua'alam .

Scroll ke bawah untuk luah hati penduduk Twitter ,




Tengok sampai ada orang buat username lagi !!?


Scroll kebawah lagi untuk luahan ati penduduk Facebook ,





Ini sahaja yang Hanum sempat print screen .Walaupun kitaorang semua selalu online .Maklum la musim cuti sekolah dan sem tapi kitaorang pun ada hati dan perasaan .Kitaorang jugak berdoa agar peperangan tu beransur .Siapa sanggup tengok Umat Islam ditindas tanpa belas kasihan .Allahua'alam :') Marilah kita semua berdoa agar Umat Islam terus berjuang menegakkan keadilan yang benar .InsyaALLAH .Aminnnn ...

Sampai di sini je Hanum dapat updates .Hanum mintak maaf kalau ade tersalah kata .Yang baik tu datang daripada Allah swt dan yang buruk tu datang daripada diri Hanum dan kita semua :') Nobody is PERPECT !  Believe and be with Him .Allah swt .Our One and Only God :') Assalamualaikum and Salam Awal Muharram :') Jadikan hari ini lebih baik daripada semalam .Allahua'alam .

2 comments:

Mrs Mikko said...

tu lah..
org kat gaza tu lagi berat rasa sbb merasa sndiri smua tu.. kita kat sini, gaduh2 kat fb, nak itu nak ini... huhu..

Farrah Hanum Kamarudin said...

Betul dah tu. Diorang pandai main bash je tapi tak pernah fikir perasan diorang kat sane. Allahua'alam :')