Jamuan Akhir Tahun 4Bestari 2012

Assalamualaikum .

Hi buddies ! Jangan nak buat muke hairan sangat la bile bace post Hanum kali nim waktu pagi . Yes , memang Hanum 'ponteng' sekolah hari nim . Jyeahh , Hanum dengan kawan-kawan dah pakat tak nak datang sekolah hari nim sebab ada Gotong-royong dekat sekolah . Nak gotong-royong camne kalau cuaca tak menentukan kan . Kan ? :P Haha . Lagi satu , Budak SPM and STPM tengah exam kan nak buat kite duduk gotong-royong . Nampak sangat kite nak kacau daun . Kan tak pasal-pasal diorang nampak muke Hanum yang 'comel lagi cung' tak jadi terus nak jawab exam :P *Sekarang nim dah boleh kot hempuk dengan durian nim* Haha . KFINE , bile tak datang sekolah nim mesti kena buli dekat rumah . Abang Hanum punye pasal nim , ade ke patut dia suruh Hanum gosok kesemua baju dia yang ade dalam almari tu ? Elehh , cakap nak jadi Adam dalam cerita Adam&Hawa tu tapi hangat-hangat taik ayam kau tu :P Haha .

Back to real real story :D Semalam kelas Hanum ade buat Jamuan Akhir Tahun 4Bestari ! Meriah gilos sampai Hanum sakit perut sebab makan itu la ini la . Dah tak nak sumbat lagi . Kalau la perut Hanum sebesar tangki gas dekat Kertih mahunya tidak sumbat lagi makanan yang mane ade semalam :P Haha . Tapi sebelum nak start majlis tu tak pasal-pasal budak kelas Hanum kena marah dengan Pengetua LOL ! dia cakap "Korang tak payah gatal tangan la nak main tepung bagai , nanti tak memasal susah nak lap balik lantai tu" . Mesti semalam ade budak yang main tepung . Kan tak memasal budak kelas Hanum kena marah . Tengok ! Ok , semalam jugak hantar buku teks Form 4 :'( Form 4 , I'm gonna miss you so much dear . Segala moments pasti Hanum ingat walaupun ingatan Hanum tak kukuh mane pun :P Haha .

Scroll ke bawah untuk tengok gambar Jamuan Kelas 4Bestari 2012 ,


With Nabihah :D Kami tau yang kami comel pluss bla bla bla 

Makanan dalam mulut lagi :D Haha

Kamal cakap jangan upload gambar dia dekat
Twitter/Facebook takut 'makwe' dia marah tapi
dekat Blog takpe kan coz kau tak cakap pun :P HAHA

Makan Aina makan Aina . Caiyookk :P
Dia memang kuat makan . Jangan hairan la :P haha

Bile nak gambar dengan Salimi selalu kena dir atas kerusi . Tinggi sangat :P
To 'makwe' Ahmad Salimi jangan marah Hanum snap gambar dengan dia :D

We're Friends :')

Hanum memang 'comel' ! *troll eyes*

With Nur Syafinaz a.k.a Pynatz
Dia bijak and maybe naik kelas 5A (Sains 1) tahun depan

Kitaorang bergambar mengalahkan Ratu Cantik Dunia :P

Best friends forever and ever :') 

Haikal penyibuk Majlis :P Tengok ! rosak gambar kitaorang .
Btw , Haikal bukan kelas Hanum dia 'up' sikit 4A ( Sains 1 )

Self-time ! I'm gonna miss you guys :'(

With Huda 'Kaki Posing'
Kami tau kami memang cantik ! mohon hempuk kitorang sekarang :P
Ok , sampai dekat sini je Hanum boleh post . Maklum la kalau post banyak-banyak mane ade orang nak bace , Kan ? :') To readers yang sudi bace thanks a lot . Korang memang terbaikkkk la . Assalamualaikum . Take care ya :D Salam Zohor

-TheEnd-

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

ingat lagi masa lepas pmr dahulu... tak tahu buat apa, setiap hari kami buat jamuan, duit kutipan berlebihan.. hahaha.. ya Allah, rindunya sekolah.. masa kat uni, nak buat jamuan, kena kat luar... tak boleh buat dalam bilik kuliyah.. kalau nk, kne tempah.. =(

Farrah Hanum Kamarudin said...

Alaa .Kesian erkk :'( Takpe2 .Be patience yaa Sis :D Hehe