1st November







Assalamualaikum w.b.t

Hi buddies ! Ape khabar semua ? Sihat ? Hanum harap korang semua sihat :D Ok , hari nim baru je boleh spend time dengan belog . Maklum lerh Final Exam Form 4 baru je habis . Syukur ahamdulillah , Hanum dapat semua paper walaupun ade shortcut and skip sikit :P Kau ade ? HAHA ! Memandangkan hari nim 1st November , I'm hope this month be better than Octerber , September , August , July , June , April , March , February and January :D By the way , good luck to 'Mangsa mangsa SPM 2012' especially to 'MyCrush' :D *Ohh , gatal nak mampus* Do the best yaa . InsyaALLAH korang dapat jawab . Trust me , okay . Aminnn :D

KFINE , sempena November nim Hanum nak tunjuk serba sedikit aktiviti yang hanum lakukan sepanjang Hanum Form 4 :D *Wahh , dah tua sudaaa* Jom scroll ke bawah untuk tengok gambar :D Enjoy it !


Mesra Mall , Kerteh 
Nim gambar awal tahun , mase tuh kitaorang hang out . Ye lerhh , masing-masing dah transfer ke sekolah yang diorang minat . Pastu , kitaorang calling-calling cakap nak hang out sama-sama . Macam dikira lepaskan rindu lerhh tapi ingat bukan Jejak Kasih pulak :P HAHA ! *joke . Kitaorang semua pergi lerh lepak dekat Mesra Mall , Kerteh :D Bukan setakat lepak je siap berkaroke lagi . Dekat situ lerh menjadi sejarah Hanum Berkorake . Selame nim tak pernah pum . Hanya berkaroke dalam bilik air je :P Kan ?

Gambang Water Park
Nim time pergi Gambang Water Park untuk pelajar yang kawad kaki macam KRS , Bomba , Polis and bla bla :D KFINE , yang nim Hanum mengaku , sememangnya Hanum tak pernah terlibat pum kwad kaki tapi dapat pergi jugakk :D Maklum lerhh Hanum nim kaki 'bodek' :P Mase nim jugak Hanum kenal Crush  . Kawan Hanum bagi name tuh . Cerita camni , selepas kitaorang sudah berseronok mandi , masing-masing berposing lerh dekat Gambang tuh . Nak buat masuk Facebok lettew :P Ade lerh sorang mamat nim , kitaorang asyik selisih . Entah kenape . Jodoh kot ? Aminnnn :P HAHA ! Hanum pum masuk dalam bas . Hanum tak sangke yang dia tuh ade lagi dekat luar . Dia buat isyarat nak mintak nombor phone bagai . Sakai betul ! Tapi Hanum just senyum je sebab tak tau dia buat dekap siape :P Hanum cerita dekat Aina , lepas terus kena perli . Bertuah sungguh kawan Hanum :D

Dekat East Coast Mall , Kuantan pulak jumpa lagi dengan dia dekat KFC . Alahai , nak buat camne kan . Besok kan sekolah Hanum ade buat Jamuan Hari Raya tapi Hanum and Aina tak pergi sebab ketih gilos . Bayang lerh kitorang balik pukul 12 malam . Tak letih mane pum time tuhh :D Then , lepas pade peristiwa tuhh , kitorang asyi bertembung je . Dekat bangunan sekolah , kantin dan tandas jugakk -..-'' Ade satu harituh Hanum , Aina and Fizah nak ke tandas . Kitaorang memang selalu bertiga kalau takde sorang rase macam ta bet je :') Time Aina and Fizah tunggu Hanum dari kelas tuhh , 'dia' betul-betul menghadap bangunan kitaorang . Mase tuhh Hanum berjalan sambil menari :P Lepas nampak 'dia' terus berhenti and pandang dekat lain . Malu LOL ! Pastu Aina cakap 'dia' tengok sampai kitorang hilang dari pandangan 'dia'

Hari selasa haritu lagi jahat , macam biasa , Hanum , Aina and Fizah . Kitorang pergi Koperasi Sekolah . Kebetulan jumpe 'Dia' and the gengs ! Kitaorang bertiga je pompuan yang geng 'dia' tapi 'dia' sempat cakap dekat kawan gengs 'dia' suruh buat road block dekat Koperasi sebab tak nak bagi kitaorang beli . Time tuh Aina bagai kena rasuk kenakan Hanum and cakap "Pakwe Anum LOL !" Haishhh , macam Aina pulak yang jadi Hanum :P Kitorang bertiga tak jadi nak beli dekat Koperasi tapi bukan sebab 'dia' buat road block , cuma takde coklat takde dekat Koperasi . Kitorang suke makan coklat dalam kelas nak nak mase exam . Memang banyak idea lerh kalau makan coklat :P HAHA ! kan ? KFINE , stop cerita paal 'dia' Kalau dia jodoh Hanum , Hanum redha je . Aminnnn . By the ways , Good Luck For You and your fellow friends in SPM 2012 . I'm hope you can get excellent in your result . Aminnnn :')


Aina and Hanum :D - Masjid Negara , Kuala Lumpur
Lawatan ke Kuala Lumpur :D Ikut pengawas PRS and PSS . Walaupun tak pengawas tapi boleh pergi jugak ! Kan Hanum dah cakap yang Hanum nim kaki 'bodek' :P *Joke . Time memang letih gilos , macam kenangan dekat sini . Hanum and Aina sesat dekat Suria Centre LOL ! Sebelum nim kitorang masuk PetroSains pastu Hanum and Aina siap awal . Then , ade sorang Senior nim cakap "Kalau nak pergi jejalan pergi lerh tapi janji pukul 5:30 petang mesti ade dekat sini balik" Kitaorang ape lagi round habis satu Mall tuh , then , pukul 5:30 petang still takde orang dekat sane , kitaorang takut dah nim . Aina sampai nak menangis tapi Hanum senyum je sebab tau yang diorang takkan nak tinggal kitorang kan ? Kitaoran round banyak kali dekat Mall tapi still tak jumpe lagi . Then , dengar akak Senior panggil . Syukur rase :D Lawak kan ?


Muke lepas Presentation Drama Biologi 4 Bestari :D KFINE , kitaorang menang 

Presentation Drama Biologi 4 Bestari ! Kitorang menang :D Syukur , nasib menyebelah group kitorang . Dapat hamper tapi group lelaki makan awal gilos sampai tak ingat nak snap gambar . Excited kata kau ! Yang paing geram erk budak kelas Hanum tunggu lama gilos nak snap gambar tapi Cikgu Kamal tak datang . Sekali dengan Teacher Bio LOL ! Akhir sekali , kelas itaorang tak snap gambar , cuma kela 4 Amanah je . Kitoran lambat bukan sebab ape , study Math je pum . Alaaa tuh pum nak kira :'( Tapi takpe syukur jugak group kitaoran menang . Tuh pum dah kire ok :D kan ?

Siape lebih garang ? Hanum ade'taring' jugak :P
I-City , Shah Alam 
Last gambar , kalau cerita banyak-banyak pum macam lerh ade orang nak bace sangat ! kan ? To Readers yang sudi bace , thanks a lot :D Back to story , nim gambar mase minggu lepas , Abang Hanum ajak pergi Kuala Lumpur . Tahun nim boleh katakan banyak Hanum pergi KL .Syukur alhamdulillah , rezekiNya :') Time nim Hanum tengah Final Exam . Abang Kie messages dekat Facebook ! Classss kau , Abang Kie . tak nak call aku nak jugak tulis dekat wall bagai :P HAHA ! Mujur lerhh time tuh Final exam ditunde selepas Raya Korban :D Ok , lerh . Hanum pen-off dulu , Nak sembahyang Maghrib :D Assalamualaikum and take care !

-TheEnd-