Presentation Drama Biologi 4Bestari 2012


Assalamualaikum

Hi buddies ! Kali nim Hanum nak mengeUpdates pasal Drama Biologi . Ok , fine drama memang dah lame dah dilangsungkan tapi Hanum baru je ade kesempatan nak mengeUpdates . Takpe kan ? *duck face* Alhamdulillah , Kumpulan Hanum menang . Tak sia - sia Hanum tidur 1 jam je . Cube korang bayangkan , Hanum siapkan barang untuk buat presention Drama Biologi  sorang diri . Dah lerhh Drama group Hanum baru je tukar last minutes . Memang sakit hati mase tuhh yang dapat tau , salah sorang group nak tukar drama lain . Sape tak panas kepale *tetibe berasap kepale* Padahal besok dahh nak presention .

Diorang memang boleh nak tukar - tukar drama nim la nim la tapi dioarang tak tau sape yang nak kena buat barang - barang untuk Drama ? Ade diaorang fikir ? Diaorang fikir nak tuh lerh tuh lerh . Adil ke camtuhh ? Dah lerhh rehearsal time kitaorang buat drama lain pastu nak presentation drama lain ? Camne nak cover ? Dah lerhh mase Projek Bioloogi diaorang tak langsung pum . Hulurkan duit pum tak nak . Semua erk Hanum nak uruskan . Hanum ade perasaan jugakk .

Pastu mase pagi sebelum nak presentation , boleh pulakk sorang - sorang suruh Hanum mintakk kebenaran Ustazah untuk mintakk kunci Bilik Amali Solat untuk buat rehearsal . Hanum ape lagi naik marah lerhh . Siap cakap lagi "Semua bende aku nak buat ? Mu semua tak fikir aku tidur pukul berape semalam sebakan Drama nim ? Mu semua pandai nak arahkan orang je" pastu Hanum terus bla camtu je . Dah lerhh Hanum kena kutuk sebab bahan yang buat tuhh tak lawa . Boleh pulakk dia cakap Hanum nim BODOH ? Mahu tidak hangin satu badan .

Semua pelajar kelas Hanum boleh pergi buat rehearsal untuk prepare yang mane patut . Kumpulan Hanum ambikk kesempatan untuk gune pentas sebab nak test je lerhh . Then , mase tuhh jugak group Hanum gaduhh sebab main - main mase rehearsal . Pas sorang - sorang merajuk tapi time tuhh Hanum dah mintak maaf dah sebab pasal Hanum hangin satu badan tuhh . Diaorang pum maaf jugak . So , group kitaorang pum damai tapi ade pulakk group lain nak cari pasal dengan group kitaorang . Sebab diaorang nak pinjam bahan kitaorang . Kitaorang bukan erkk tak kasi tapi kitaorang takut rosak je .

Bayangkan group diaorang kena presentation awal , pastu group Hanum presentation lambat . Nanti kalau rosak bagai , group Hanum nak gune ape ? Sorry lerhh . Pastu diorang pulakk main sound - sound . Dahh lerh group Hanum perangai nakal - nakal . So , mesti lerhh dia sound balik . Pastu , kitaorang semua pum damai -The End-

We're Awesome !
Muke lepas habis presentation Drama Biologi . KFINE ! kitaorang menang . Jangan jeles :P



Group nim buat kisah dongeng .  Ekosistem Terancam ! Caya laa 

Group Hanum mase baru naik pentas . Sakai -..-

Doktor Kerol :P HAHA !

Nurse ( Syukran and Azrol ) , Patients ( Hisyam , Kamal and Salimi )

Darah  A ( Salimi ) , Darah B ( Kamal )
Group nim buat pasal Pernafasan Burung ! Awesome (=
Group nim buat pasal Pembahagian Sel (= Diaoran dapat tempat ke-2
Tiga mate je nak kejar group Hanum HAHA !

Hanum , Aina ( Hijau ) and Fizah . Love them <3

Darah A ( Auni ) , Darah B ( Kamal ) . Kamal Kuat ! :P HAHA
Farah , Siti and Salimi berposing sebelum
 Presentation Drama Biologi
Kak Hisyam and Abang Farah buat muke cute HAHA ! :P

Doktor Kerol again HAHA !
Darah A ( Auni ) , Darah AB ( Hanum ) and Darah B ( Kamal )
HAHA ! Hanum dikelilingi Darah yang lain . Cute ! :P

My lovely , Teacher Biologi HAHA !
Kompem ramai yang lulus Bio nanti kan
Sebab tak nak kena denda berlari dekat padang sambil
gantung kertas dekat badan SAYA FAIL BIOLOGI ! -..-

Before Presentation ! Masing - masing buat muke cute HAHA 
The End








2 comments:

piko ija said...

hehe...jom la join..

http://akupiko.blogspot.com/2012/09/segmen-blog-review-by-piko.html

Farrah Hanum Kamarudin said...

InsyaALLAH :D Btw , thanks visit my blog :D ngee ~