Re - Upload

 Assalamualaikum / Hype .

Hi buddies ! Hari nihh dah masuk hari kedua Hanum gune Blog Baru . Syuur , Alhamdulillah ramai friends yang awesome yang support Hanum and bagi kate - kate semnagta . Thanks a lot , dear ! Macam nihh lerh kawan , time kite susah , diaorang datang  tolong bagi semangat , Walaupun Hanum tak kenal diaorang tapi diaorang tetap bagi kate - kate semangat . Thanks again (=

Ok ! time Hanum gune Blog Lame , Hanum ade mengeUpdates pasal Hanum melepak di Mall dengan kawan - kawan lame Hanum yang trabsfer ke sekolah lain tuhh kan kan . Ingat tak lagi ? Tak sempat ? Ok , hari nihh Hanum nak re - upload  cerute tuhh tapi Hanum short sikit . Takpe kan kan (= *ade jugakk nak kena cepuk*

Tarik keramat 6 / 6 / 12 bersamaan dengan Hari Rabu yang lepas *keramat lerhh sesangat* . Hanum and kawan - kawan Hanum pergi melepakk di Mesra Mall ( tempat paling FAMOUS dekat budak Sekolah Hanum ) *Famous lerhh sesangat* Seriously , Hanum rase happy Tahap Gambang Water Park walaupun terase sedihh jugakk sebab tak semua kawan Hanum join . Maklum lerhh musim cuti sekolah . Balik Kampung lerhh jawabnye , (= Hanum tak mau cerite panjang lebar sebab ramai orang tak suke entry yang panjang kan kan . That right ? *macam ade yang bace* Ok , sile scroll kan cursor anda . Enjoy it !
With Atie Amoiii :P
Damn ! Miss you so muchhh dear 


Dari kiri : Izzaty , Kartika , Puteri , Mimie , Hanum , Atie
Love You Like Gula - Gula Kapas !

BerKaraoke di pagi hari !
First time Hanum Berkaroke . 

Membace Jambatan Ilmu !
Tapi jangan bace buku macam Hanum nim :P

Tun Dr Mathadir

FRIENDSHIP !

FRIENDSHIP again !!
Kanak - Kanak Ribena !

With Mimie Cute lagi Cunggg !

Lumrah senyum takde Matee :P

Kanak - kanak Ribena again !

Ok , sorry dekat korang semua sempat tak ajak korang lepak sekali *bajet kenal* scroll ke bawah lagi and tengok hadiah tande mintak maaf Hanum dekat korang and hadiah untuk korang yang sanggup bace entry Hanum yang panjang lebar nihh . Hehe . (=

- Saranghae Guys -

Fullstop ! Sampai dekat nihh je Hanum mengeUpdates and thanks again untuk korang yang bagi support dekat Hanum . Assalamualaikum and Selamat Petang . Ingat ! besokk sekolah bagi budak Pantai Timur . Hamework sudah siap ke belum ? *Cakap dekat orang lebih , dia sendiri tak tau kisah* Assalamualaikum





10 comments:

Miss Nieyna said...

Hanummmmm ... nnti update lg entri k . btw , slmbt berblog baru :D

Sally Yatiey said...

Selamat kembali ke sekolah Hanum :D hehe

Farrah Hanum Kamarudin said...

Asal Nieyna suruh Hanum mengeUpdates lagi entry ? Thanks for your support and your wish (=

Farrah Hanum Kamarudin said...

A'ah , says Hello to School . Tak boleh nak terjah belog Sis lerhh :( hehe

SYAH'IZZAT said...

stdy leklok kat skolah :)

Farrah Hanum Kamarudin said...

InsyaALLAh ! btw , thankks Ijat (= have a fun day . Hehe ~

Shazney Shamsuddin said...

salam..
maaf mengganggu hehehe
jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
hadiah sungguh lumayan..
ape lagi jom jom jom

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

Farrah Hanum Kamarudin said...

InsyaALLAH Hanum join (=

Farah Kamarudin said...

Comel belog. Same as its owner. Huhu.. Btw,dh follow belog kamu dik. Thanks follow belog hakak jugek! Hahahaha.. Hugs!

Farrah Hanum Kamarudin said...

Tak secomel belog akak lerhh . Btw , thanks a lot . Satu lagi , name kite same lerhhh . Name ayah jugak pun same . Wahhhhh , ohsemm ohsemm ohsemm (=