Blog Baharu

Assalamualaikum / Hype .

Hi buddies ! Mesti korang herann kan kenape Hanum buat blog baru kan kan ? *bagi yang kenal* Ok , Hanum terpakse buat blog baru sebab blog Hanum yang dulu tak boleh bukak . Herann kan , kenape tak boleh ? Hanum pun pening . So , Hanum fikir - fikir balik , baik Hanum buat blog baru . Senang cerite . Tutup habis cerite yang pelik tapi benar tuhhh . Hehe .

Seriously , Hanum tak tahu kenape blog Hanum yang dulu jadi macam tuhh . Maybe , takde rezeki kot . Maybe jugakk , blog yang baru nihh ade hikmat disebalik Mee Kari kot . *Merepek sudahh* Hanum jugak tak tahu nak post ape sebab baru semalam Hanum mengeUpdates pasal Hangout dengan kawan lame . Terase sedih ade jugakk sebab ade ramai friends yang awesome dekat blog lame . Nak buat macam mane , dah takde rezeki kan .

Last cerite , Hanum jugak herann kenape blog Hanum tibe - tibe keluar " Root Raider was HERE ! " . Ikut suke kau lerhh nak keluar ape pun . Hanum tak kisah dah yang penting Hanum stay alive . Syukur Alhamdulillah .

Fullstop ! Assalamualaikum and Selamat Malam (=

12 comments:

Sally Yatiey said...

Kenapa tak mintak semula dekat diorang? :) Boleh,kan?

Farrah Hanum Kamarudin said...

Masalahnya tak tau siape yang buat ? Tapi Hanum ingat name dia . Just tak tau link dia je .

[ miSsNanA ] said...

kenapa diorang buat macam tuu ea?? kawan nana pun jadik gitu jugak..kesian die :(

Farrah Hanum Kamarudin said...

Tak tau lerhh Nana . Maybe diaorang dengki bile tengok orang lain bahagia kot . Allahualam arhh . (= Thanks for your support , dear . How about your friend ? *OhMyEnglish*

[ miSsNanA ] said...

merajuk.. hilang semangat nak berblog dah..huhuhu.. jahat lorh ROOT RAIDER tuu kan...

anamizu kaito said...

hacker la tu kan hanum?
emm takpelah, mesti
ade hikmah jd cmtu..

smile je tau :)





slm kenal,
cik ana

Farrah Hanum Kamarudin said...

Merajuk ? pergi lerhh pujuk dia . Cakap kat dia Hanum kirim salam *bajet kenal* A'ah , ROT RAIDER dengki tak patut .

Farrah Hanum Kamarudin said...

A'ah , HACKER ! InsyaALLAH ade hikmah (= btw , thanks your support and your wish . Hehe ~ Salam kenal jugakk . Saye Hanum (=

[ miSsNanA ] said...

insyaAllah.. nana ingatkan adek dia dah td buat blog.. sama jer muka pastu nama sebijik sama pulak tuu..

btw dia nama farahanim.. dekat2 jew tuu..kiki.. *ooppsss byk ckp*

Farrah Hanum Kamarudin said...

ye ke ? dia form berape ? same dengan Hanum ke ? Hanum Form 4 . Nana and dia ? *banyak soalan pulakk* hehe ~

Nurulee said...

Kalau ee tak buat baru dah, Hehe. comel blog. Be strong, keep blogging =D


http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

Farrah Hanum Kamarudin said...

Haha ! tak secomel EE lerhh (= Thanks for your support and your wish , dear (= Done follow you . Btw , ohsemm belog . hehe ~